5/16/2018

INSPO : WEEK 20 / 2018

Elossa ollaan vaikka ei olekaan hetkeen mitään näkynyt eikä kuulunut. Ennen lomamatkaa oli sen verran kiire, että blogi jäi täysin paitsioon. Ja olin päättänyt että loman aikana en mieti blogia, niinkuin en töitä ja treenaamistakaan. Eli kaikki perusarkeen liittyvät jutut sai unohtaa hetkeksi kokonaan, jotta pääsee oikeasti täysin rentoutumaan. No itse reissukin on siis jo takanapäin, siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan kunhan ehdin kuvia vähän käydä läpi.

Toukokuun ensimmäiset inspiraationkuvat olisi tässä. Yksi omia tämän hetken suosikkeja on kimono; eri kankailla, eri väreillä ja erilaisilla kuoseilla. Kyseinen vaate on muuten aika moni käyttöinen, menee takkina/jakkuna ja mekkona, tai sitten ihan perus aamutakkina. Ja sen vois myös yhdistää monella tavalla. Yhden kimonon olen jo ehtinyt itse hankkia, siitä tulossa myös asukuvaa myöhemmin.

Toinen kiva juttu on nuo läpikuultavat "muovikassit". Tavallaan hassuja, mutta tavallaan myös kaikessa yksinkertaisuudessaan jotenkin ihania. Lindex:ltä bongasin jo yhden, mutta sen hankinta jäi vielä harkinta-asteelle.

Ei kommentteja: