11/07/2017

More charcoal

Kirjoittelin blogissani aiemmin kun testailin BLACK & WHITE hampaidenvalkaisu jauhettaNyt markkinoille oli tullut uusia samankaltaisin tuotteita, joita pääsin testaamaan. Tällä kertaa testissa oli Georganicsin hammastahna ja kookosöljy, jotka molemmat sisältää aktiivihiiltä. Nämäkin tuotteet ovat siis luonnollisesti valkaisevia, jotka myös puhdistaa sekä auttaa hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista. Aktiivihiiltä sisältävää hammastastahnaa voi käyttää normaalin hammastahnan tavoin. Tuote ei vahingoita hampaiden kiillettä.
Suuvettä en ole koskaan aiemmin käyttänyt (lukuun ottamatta viisaudenhampaiden poiston jälkeen käytettävää desinfioivaa suuvettä). Georganicsin Oil Pulling kookosöljyt on kehitetty edistämään suun terveyttä. Käyttö on hyvin yksinkertaista; suuta huudellaan säännöllisesti useita minuutteja antibakteerisella kookosöljyllä. Öljy sylkäistää pois purskuttelun jälkeen. Näin suu ja poskiontelot puhdistuvat. Öljy tuntuu kieltämättä miellyttävältä suussa vaikka ei erityisen hyvältä maistukaan. Olihan tuo hieman erikoinen kokemus, mutta ei yhtään hullumpi tuote. Jos se edistää suun terveyttä niin on se ainakin kokeilemisen arvoinen. Mielenkiintoista nähdä kuinka tämä maailmalla ilmiöksi kohonnut tuote vaikuttaa pidemmällä aikavälillä.
En tiedä olenko täällä maininnut koskaan, mutta minulla on todella tarkka hajuaisti. Joten monet hajut / tuoksut tuntuu minun nenässäni huomattavasti enemmän kuin monilla muilla. Ja mitenkö tämän sitten liittyy näihin tuotteisiin? No enimmäistä kertaa avattuani tuon kyseisen hammastahnapurkin, oli omaan nenääni tuoksu aika voimakas ja ehkä jollain tavalla hieman epämiellyttäväkin. Mutta tuotetta säännöllisesti käytettyäni tuoksuun tottui. Ja täytyy sanoa että tämä tuote sopii minulle paremmin kuin se valkaiseva jauhe. Tämä on helpompi ja miellyttävämpi käyttää. Hitaasti mutta varmasti (ja turvallisesti) tuote irrottaa hampaissa olevia värjäymiä. 

Ei kommentteja: