5/10/2017

Three mini products

Tuossa taannoin sain paketin Biozellin tuotteita, joista esittelinkin aiemmin jo shampoon ja hoitoaineen. Paketissa oli myös nämä kolme tuotetta; kuivashampoo tummille hiuksille, rakenne- ja volyymisuihke sekä arganöljy. Tuotteet ovat kätevän pienikokoisia, niitä voi hyvin kantaa mukana käsilaukussakin. 

Erityisesti rakennesuihke on kiva pitää mukana, niin saa kampausta korjattua päivän aikanakin. Se antaa tukea, rakennetta ja tuuheutta, ilman että tekisi hiukset jäykäksi. Tällä tuottella onnistuu myös tyvikohotus helposti. Pienen tyvikohotuksen saa muuten tehtyä myös tuolla kuivashampoolla. Ennen kaikkea sillä saa hiukset nopeasti fressimmän näköiseksi, mutta itselläni tuo pelastaa toisinaan hätätapauksessa myös häiritsevän juurikasvun.

Biozellin tuotteet ovat täydellisiä hennon suomalaisen hiuksen muotoiluun sekä hoitoon. Arganöljy (tai hiuksille tarkoitetu öljyt ylipäätään) on minulle ennestään tuttu tuote, ja itselleni hiustenhoidossa ihan ehdoton. Tekee ihmeitä hiuksille! Jos et ole vielä kokeillut, niin suosittelen. Biozellin tuotteet ovat ammattimaisen laatuisia mutta myös järkevän hintaisia.

Ei kommentteja: