10/19/2013

some sport shopping

Ihana päivä taas takana, mutta nyt nimittäin väsyttää. Sain pitkästä aikaa viettää aikaa rakkaan pikkusiskon seurassa, lähdettiin aamulla Helsinkiin palloilemaan ja muutama tunti sitten palasin takaisin kotiin. Shoppiltiin, syötiin ja nautittiin toistemme seurasta. Harmi vain että aika meni jälleen kerran niin nopeasti.

Koitin metsästää itselleni jotain uutta "talvi" takkia. En siis mitään ihan toppatakkia, vaan joku siistimpi villakangastakki olisi kiva löytää. Löysin kuitenkin kaikkea muuta kuin takin, mutta niinhän siinä aina käy. Muun muassa kaksi urheilutoppia lähti mukaan H&M:stä. Sekä yksi söpö neule, mutta sen näytän sitten kun saan sen päälläni kuvattua.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hennesillä on itseasiassa aika paljon kivoja ja hyviä treenivaatteita, aika paljon tullu itekin sieltä ostettuu. Ja ku ei oo hinnalla pilattuja, ni voi ostaa montaa eri väriä aina kerralla :) :)

Milka kirjoitti...

Hanne Kuusela: Joo oon kyl samaa mieltä :) Mun urheilurintsikat ja treenihousutkin on oikeestaan kaikki sieltä. Tarkotus oli tänäänkin ostaa urheilurintsikoita sieltä parit eri väriset, mutta eipä ollut kokoja :P