10/26/2013

Instagram from this week

Instagram kuvia tältä viikolta.. 
Jos syksystä pitää sanoa yksi ehdoton suosikki asia, niin se on nuo ihanan värikkäät lehdet, maassa sekä puissa. Vaikka olenkin kesä ihminen ja rakastan valoa ja aurinkoa, niin syksyn hämärtyvissä illoissa on silti sitä jotain. Ihanaa kun voi sytyttää kynttilät ja nauttia kotona olosta, kun kesällä ei juurikaan malttanut sisällä olla. Tällä viikolla oli yksi aamu heitettävä jo pipokin päähän, oli nimittäin tosi kylmä! 
Pakko kai vähän harmitellakin tässä välissä.. pahin pettymys todella pitkään aikaan oli se, kun tilasin nuo Niken juoksukengät ja ne olivatkin liian pienet. En löytänyt juuri noita tiettyjä kenkiä tuossa värissä Suomesta mistään, joten oli tilattava ne muualta. Perjantai-iltana palkitsin sitten itseni työviikon päätteeksi lempparijäätelöllä, Ingman englantilainen lakritsi. Katsotaan josko minulla olisi sunnuntaina aikaa uppoutua tuon Elle raamatun pariin, joka on uskollisesti odottanut minun huomiota :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minkä kokoiset Niken lenkkarit on? Voisin olla kiinnostunut ostamaan! Paljonko maksoit niistä?

/Essi

Milka kirjoitti...

Essi: Kengät on kokoa 5,5 eli EU 36. Mutta minulle olivat silti hieman liian pienet. Maksoin niistä 85euroa, mutta koitan toki myydä ne edullisemmin että pääsisin eroon ja voisin ostaa jotkut muut tilalle.

Anonyymi kirjoitti...

No paljolla myisit kengät? Tiedän, että Niken kenkgissä mun koko on juuri tuo 5,5 joten olisin kyllä ihan kiinnostunut! :) /Essi

Milka kirjoitti...

Essi: Tarvitsisin saada niistä edes 60euroa. Nike free run:t maksaa suomessa 119eur. Maksoin noista omistani 90euroa postikuluineen. Laita sähköpostia jo vielä kiinnostaa :) milca@netti.fi