2/04/2013

Today's

takki / H&M, housut / H&M, kengät / Isabel Marant, vyö / Lindex

Tänä iltana olisi vielä jaksettava raahautua palaveriin työpaikalle. Mutta jostain ihmeen syystä minulla onkin tänään riittänyt energiaa, joten hyvin sitä vielä jaksaa. Tällä viikolla on enää kolme päivää töitä, sitten olisi ihanan pitkä vapaa. Sen kunniaksi lähden torstaina etelä-suomeen rakkaita moikkaamaan, can't wait..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi että mä tykkään sun tyylistä!! Ja ihana kun sun iho hehkuu niin terveen näkösenä :) Kiinnoistais, onko sulla joitain erityisiä tyyli-idoleita joilta saat vaikutteita?:)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Ihana kuulla :) Ja tottakai multakin löytyy tyyli-ikoneita ;) Oon mä muutaman postauksen tehnytkin mun niistä, yksittäin. Mutta voisin kyllä väsätä sellasen, jossa mainitsisin samassa useamman :) ei yhtään hullumpi idea.

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi mikä turkis! Löysin itsellenikin yhden ihanan vähän aikaa sitten ^^ (Musta on tullut viimeaikoina kummallinen glamour-harakka kun komero on täynnä paljetteja ja tekoturkiksia.. ;)

Satu

Milka kirjoitti...

indie by heart: kiitti :) toi on se vanha. tuuhan näyttää joku pv sitä uutta turkkias vaik mun duuniin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pitää koittaa uskaltaa ^^ Tuntuu vain vähän liian juhlalliselta ja muhkealta miun arkipäivään, mutta oli se sillon pikkujouluissa ;)

Milka kirjoitti...

indie by heart: mut just siks se onkin kivaa vaihteluu ;) harmi ku missasin sen sillon pikkujouluis.. :P