1/28/2013

My days as a princess

Aiemmin vihjailin joskus siitä, että minulle laitettiin geelikynnet tiettyä juttua varten ja hiustenpidennyksetkin juurikin samaan aikaan. Jospa nyt paljastaisin sen mihin pari viime kuukautta valmistauduin. Osa lukijoistani sen varmasti jo tietää, ainakin sellaiset jotka asuu kanssani samalla paikkakunnalla, muilla tuskin on mitään hajua asiasta. Eli Mikkelissä siis järjestettiin 19.1 Mikkelin neito 2013 kilpailu, jossa minäkin olin mukana. 
Kyseinen lauantai päivä alkoi klo 8.00 meikillä ja kampauksen teolla paikallisissa yrityksissä tietenkin. Meikki laitettiin Kauneuskeskus Tittiksessä ja kampaukset teki Studio Alex T:n kampaajat. Sen jälkeen oli muotinäytös kaupungin toisessa isossa kauppakeskuksessa, jossa me finalistit siis esiteltiin eri liikkeiden vaatteita. Illalla oli sitten varsinainen finaali Wilhelm Club & Bar -yökerhossa. Eli reilu viikko taaksepäin minusta kruunattiin Mikkelin neito 2013 ensimmäinen perintöprinsessa.

Lähdin ihan jo mielenkiinnosta ja kokemuksen halusta mukaan. Ja ei kyllä kaduta yhtään! Omalla tavallaan tuo on pikkujuttu, mutta minulle aika iso kuitenkin. En ole koskaan ollut erityisesti mikään esiintyjä ihminen, joten sain tuosta hurjasti rohkeutta lisää. Ja se että minusta tuli ensimmäinen perintöprinsessa, oli enemmän kuin mitä uskalsin toivoa. 
Nyt ei muuta kuin kohti uusia haasteita. Minulla on paljon haaveita tälle vuodelle, saa nähdä mitkä niistä saan toteutettua. Niistä lisää sitten kun pääsen taas niihin kunnolla pureutumaan, tällä hetkellä koitan vain taistella flunssaa vastaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Voitto olisi kyllä kuulunut sinulle.

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Oij kiitos :) No mutta tavallaan voitinkin :) ..ainakin itseni!

Anonyymi kirjoitti...

♥ Ei ainoastaan pikku-Mikkelin vaan Maailman kaunein ^^

- Satu

Milka kirjoitti...

indie by heart: aww, kiitti ihana <3 ..kuin kauniisti sanottu! :)