9/05/2011

IdolWhite hampaidenvalkaisukynä / kauneudeksi.fi

Sain noin kuukausi sitten testattavaksi IdolWhite hampaidenvalkaisukynän kauneudeksi.fi-verkkokaupasta. "Tuote on kynämallinen ja sitä levitetään puhdistettujen hampaiden ulkopinnoille kahdesti päivässä kunnes hampaat saavuttavat haluamasi vaaleusasteen. Kynässä oleva vaikuttava geeli sekä valkaisee tehokkaasti että poistaa tahroja hampaista. Vaikuttavana aineena kynän valkaisugeelissä on karbamidiperoksidi. Hampaiden valkaisukynä on turvallinen ja erittäin helppokäyttöinen."
Nyt olen käyttänyt valkaisukynää melkein kolme viikkoa ja voin kyllä sanoa, että eron huomaa. Hampaisiini oli tullut tummumia cola juomien juomisesta ja nyt ne ovat vaaleentuneet lähes täysin. Muutenkin hampaani ovat valkoisemmat kuin aikoihin, minulle siis ainakin valkaisukynä tehosi hyvin. Aion jatkaa tuotteen käyttöä, vaikka olenkin jo nyt tuloksiin tyytyväinen. Tästä taisikin tulla luottotuotteeni :)

Kauneudeksi.fi-verkkosivuilta voi tilata IdolWhite-hampaidenvalkaisukynää, hinta 36euroa. Paketissa on kaksi kynää. Edullinen hinta ja näkyvät tulokset, ei tarvitse mennä hammaslääkäriin kalliisiin valkaisuhoitoihin, suosittelen lämpimästi.

8 kommenttia:

HailesHeartsFashion kirjoitti...

Wow, I have been looking for a teeth whitener, just always thought I would wait and get it done professionally! This looks good though :)

Hailes <3

hailesheartsfashion.blogspot.com

Milka kirjoitti...

HailesHeartsFashion: I can really recommend this product. It really works and it's so easy to use.

Selina kirjoitti...

Tämän kaltaista tuotetta oon jo etsinyt kauan, kiitos vinkistä! Hyvä kuulla että on toiminut, niin jospa nyt itsekin uskaltaisi kokeilla :)

Milka kirjoitti...

Selina: Kannattaa kokeilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka nopeasti huomasit eron? Käytitkö ainetta koko hampaaseen vaan vain tummumien päälle?

Milka kirjoitti...

Riina: Jos nyt oikein muistan, niin noin parin viikon kohdilla jo huomasin eron.. Toinen kynä on vielä käyttämättä, säästelen sitä kesään :)

Anonyymi kirjoitti...

okeii :) Onko sulla pysynyt valkaisu ihan ok valkosena, vai kuin nopeeta se lähtee pois :D?

Milka kirjoitti...

Riina: No siis kyllä se valkoisuus mitä siitä tuli, on tietysti jo tähän mennessä hälventynyt. Sitä kai pitäis käyttää jatkuvasti, ei siis enää joka päivä kun tuloksia on alkanut näkyvä, vaan sen jälkeen. Itsehän lopetin sen kokonaan.