8/28/2011

needed: big wardrobe

Edelleen vaatehuone haaveissa.. kaksi kaappia ei riitä millään, ei ole koskaan riittänytkään. Voisiko se oma koti vaatehuoneella jo löytyä. Yläpuolella taas vähän vaatehuone haaveilua ja inspistä. Vaatekaappi kaipaisi kyllä vähän uudistustakin, lisää syksyn juttuja jne. Tänään mennään muuten taas katsomaan yhtä potentiaalista kotia, jossa tietysti vaatehuone. Later.

3 kommenttia:

anna kirjoitti...

Voi kuule voin vaan sanoa että "I hear you", itellä on kans samat haveet, olis niin ihana vaan astua sisään vaatehuoneeseen ja näkis kokonaisuuden, ei se että joutuu kaivaan jostain perältä sitä yhtä paitaa :D

http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

liisa kirjoitti...

nämä kuvat on niin ihania. mulla on kaksi isoa kaappia ja pienempiä hyllyköitä vai mitä noi nyt on, eikä nekään ole _ikinä_ riittänyt. mä en kyllä sitten joskus kun oikeen ostan omaa kotia niin en muuta ellei ole vaatehuonetta..

http://liisamarian.blogspot.com/

Milka kirjoitti...

anna: ehkä me vielä joskus saadaan sellaset melkeen-unelma-vaatehuoneet :) luulen että mulla ei ihan siihen oikeesti unelma vaatehuoneeseen ole "varaa" vähään aikaan.

liisa: sama täällä, en edes harkitse katsovani sellaista kotia jossa ei ole vaatehuonetta tai ainakin mahdollisuutta rakentaa sinne sellainen :)