10/29/2010

I'm gonna keep on loving

Keskiviikkona tuli se ginankin tilaus ja yksi uusista neuleista pääsi heti tänään päälle. Tykkään kyllä tosi paljon niistä kaikista kolmesta tilauksessa tulleesta neuleesta.
Nyt on siis vähän tuota vaatekaapin neuleosastoa päivitetty, mutta tuskin se tähän jää. Toivottavasti tässä talven edetessä löydän lisää kivoja neuleita, jotka auttaa minun pysymään lämpimänä ainakin tämän talven. 
Taidan tässä jatkaa vapaapäivän viettoa herkutellen. Mukavaa viikonloppua murut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi ihan yllättäen ja jäin totaalisen koukkuun, niin kertakaikkisen ihana ja piristävä blogi!! :) ja tuo sun hiustenväri on aivan mielettömän hyvänsävyinen, täydellisen vaalea! Itse olen kokeillut varmaankin kaikkia kaupan värejä, joten jos väri ei ole kotosin kampaajalta, niin kerrohan ihmeessä, mistä purkista löytää noin täydellisen värisävyn? :) Ja, voisitkohan tehdä joku kerta jonkinnäköisen meikkipostauksen, tuotteista joita käytät, ne nimittäin todella toimivat!! :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Ai että miten ihana kuulla <3 tervetuloa vaan jatkossakin! Itseasiassa hiustenväri on aikalailla omani :) joskus "juurikasvua" tulee koska värjäsin kauan sitten hiuksiani erisävyiseksi, laitan siis joskus juureen jotain hiusväriä, mutta latvat on ihan omaa väriä. En nyt siis osaa sanoa kovin ihmeempiä neuvoja miten tuon sävyn saisit.. :) mutta kokeile ainakin Lorealin Récital Préférence, vaaleista vaalein kulta. Lopputuloshan riippuu aika paljon siitä lähtökohdasta.
Saatan voida joskus tehdä postauksen jossa esittelen meikit joita käytän, mutta sen kummempaa meikkipostausta tuskin tulen tekemään :/ Katsotaan nyt. Ja kiitos kommentista, sekin oli ihanan piristävä :)