9/29/2010

new in wardrobe

Eilinen kirppislöytö, beige neule, hintaa hurjat 2euroa. Tämän tyylistä olin hakenutkin, ja nyt se etsintä palkittiin ja vieläpä noin edulliseen hintaan.
Ei yhtään hullumpi löytö vai mitä? Mutta nyt ihan toiseen asiaan.. tuolle hiuskuontalolle olisi kyllä jotain tehtävä, ehdotuksia? Välillä tekisi mieli leikata hiukset vähän vajaa olkapää mittaiseksi tai sitten värjätä kokonaan toisen väriseksi. Mutta omasta väristä on vaikea luopua, samoin pitkistä hiuksista..

6 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

Sulla on todella kauniit hiukset !! :)

Milka kirjoitti...

Simoelles: voi kiitos :) tosi kiva kuulla, kun itse ei oikein pidä omista hiuksista.

Anonyymi kirjoitti...

Näin kuvien perusteella en voisi kuvitella sinulle tummempia hiuksia, vaalea sopii sinulle tosi hyvin :) Mutta pitkä polkka voisi olla ihan jees, vai mitä itse olit ajatellut?

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti mielipiteestä :) just sellasta pitempää polkkatukkaa olin ajatellut, se on oikeastaan ainut johon "suostuisin" :)

Anonyymi kirjoitti...

mä värjäisin vähän luonnollisemman väriseksi vaaleaksi. vetyperoksidi-blondi näyttää vähän vanhanaikaiselta.. tarkotan sitä, että koska muuten pukeudut muodikkaasti niin kokonaisuuteen sopisi myöskin päivitetty hiusväri. leikkaaminenkin voisi olla hyvä ajatus? vaikka näin http://hairstylesup.com/wp-content/uploads/2009/08/gwyneth-paltrow-hairstyle-bob.jpg

Milka kirjoitti...

Anonyymi: hehh :) kiitti kommentista. Mutta usko tai älä, tuo hiusväri on ihan omani, ei siis värillä saatu :) ja myönnän että en aina siitä itsekään pidä, kun se on niin vaalea.