9/15/2010

From Paris with love

Päätin taannoin että ostan, joka maasta jossa matkustan, muutaman muotilehden. Mielellään sen maan kielisenä. Cran Canarialla käydessä ostin espanjan kielisen muotilehden ja nyt Pariisin reissulla ostin tietysti pari ranskankielistä muotilehteä.
Muistoksi Pariisista ostin myös vaaleanpunaiset balleriinatossut, jotka on ihan ylisöpöt. Tuskin noita raskin käyttää, mutta ne ovatkin enemmänkin muisto ja menee kivasti koristeena  vaikka makuuhuoneessa.

2 kommenttia:

satu kirjoitti...

Ooi! Ballerinoista tulee tällaisena vanhana satubaletin harrastajana ihan vanhat muistot mieleen - olin ehkä 1-2 v, eli en oikeasti muista siitä ajasta mitään! :D mutta ajatuksena. Onko ne kovapohjaiset vai semmoiset tossut, joita tarhassa piti pitää? ^^ söpöt, jää siulle ihana muisto matkasta.

Lehtien kerääminen on tosi hyvä idea! Niitä kun ei ihan jokainen suomalainen saa.

Milka kirjoitti...

satu: Noi on sellaset suht pehmee pohjaset :) kuluis varmaan aika nopeesti puhki pohja jos oikeesti noita raskisin käyttää.

Mä ajattelin et jos sitten joskus kun saadaan isompi asunto (lue omakotitalo) niin ostan sellasen valkosen poydän jossa on pinta lasia ja alapuolella puinen taso ja laitan kaikki keräämäni ihanat muotilehdet sinne :)