8/15/2010

suede jacket

Tilasin ellokselta viime viikolla kotiin juttuja ja lisäsin huvikseni tilaukseen myös yhden alennuksessa olevan mokkanahkatakin. Halusin kokeilla sitä, vaikka se ei ole ihan sen värinen nahkatakki mitä etsin tällä hetkellä. En nyt vain osaa päättää että mitä sen suhteen tekisin, pidänkö sen vain en. Onhan se ihan kiva, mutta ei se silti täytä sitä ruskean nahkatakin kokoista aukkoa elämässäni.
Jos takin pidän, niin leikkaan kyllä nuo hapsut pois, en vain jotenkin tykkää niistä. Takilla on muuten hintaa noin 44euroa. Mutta niin, mitäs olette mieltä?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvännäköinen takki! Mietin itsekin, että leikkaisin kyllä nuo hapsut pois ja olitkin samoilla linjoilla!

Värinsä puolesta tuo varmasti sopii sulle ja ei tuo hintakaan ole niin paha etteikö sitä kaappiin kannattaisi jättää :)

Milka kirjoitti...

Romy: Kiitti mielipiteestä :) Jep, noi hapsut ei oo ihan mun juttu. Ite mietin samaa, et ei toi ole niin pahan hintanen, etteikö tota vois jättää vaihteluksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos sais kuvaa siitä takista sun päällä niin vois sanoo paremmin :)

Sara

Ansku kirjoitti...

Toi on tosikivakivaa ! Meinasin tilata kanssa, mutta en viitsinyt, kun se mokoma pitäis sitten käydä pesulassa pesettämässä, enkä halua kun se maksaa :D

Milka kirjoitti...

Sara: Pitää katsoa jos tänään tai huomenna saisin otettua takista kuvaa päällä. Tottahan se on, että siten se on parempi sanoa :)

Milka kirjoitti...

AnsQ: Jos mä tuon pidän, niin koitan olla sen kanssa verran varovainen etten sotke pahemmi, niin ei myöskään tarvii viedä pesulaan :)