8/10/2010

like a love sick crackhead

Nyt sitten vihdoin ne Gina Tricotin alesta ostetut keskisiniset farkut jalassa. Joku näissä on sellainen juttu, johon on totuttelemista, mutta kyllä meistä vielä hyvät kaverit tulee.
Noihinkin sopisi niin kivasti ne nude korkkarit kaveriksi, pakko se on jatkaa ebay:n kahlaamista läpi, niiden löytämisen toivossa. Ja varmaan tsekattava läpi muutamat nettikaupatkin.

Nyt alan leffailemaan joten, huomiseen murut!

4 kommenttia:

satu kirjoitti...

Läysin yhdet kivat nude-korkkarit, joissa on tosin peeptoe-kärki:

http://www.asos.com/Cheryl-Cole/Asos/Asos-Princess-Peep-Toe-Shoe/Prod/pgeproduct.aspx?iid=859997&cid=6461&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=3&clr=Nude

:)

Milka kirjoitti...

satu.: kivat noi kyl on :) mut haluisin et se kärki ois umpinainen et vois syksylkin hyvin käyttää. Ebayssa oli muutamat kivat :) mut en osaa päättää.

Ansku kirjoitti...

Kivat! :) Ärsyttää, kun Ginan farkut ei istu mun päällä sitten millään. Olis ihan ok-juttu, jos löytäis sieltä istuvia ale-farkkuja, mut ei niin ei!

Milka kirjoitti...

AnsQ: Kyllä munkin noita täytyy aina ite vähän fiksata että ne istuu jne :) alkuun ajattelin itekin ettei ne oon mulle sopivia, mutta sitten päätin koittaa että jos pienellä fiksauksella sais niistä sopivat.