8/03/2010

I'm a saint

Tässä nyt tämä uusi rakkaus kynsilakka, jonka ostin silloin lauantaina. Juurikin niin barbiepink kuin halusinkin.
Älkää välittäkö noista yli menneistä lakoista :) putsaan ne kyllä. Saatan laittaa tuohon vielä toisen kerroksen päälle, jos jaksan, että väri olisi tasaisempi. Tästä taisi nyt sitten tulla lemppari kynsilakka, ainakin toistaiseksi. Onhan tuo aika överi söpö, mutta kai juuri siksi niin hemmetin ihana!

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Noista hennesin lakoista löytyy niin ihania sävyjä 8) pitäis ostaa kaikkia, kun hintakin on niin edullinen :)

Milka kirjoitti...

AnsQ: Oon ihan samaa mieltä, voisin ostaa vaikka kaikki värit ja sävyt :) Eikä ne mun mielestä ole yhtään sen huonolaatuisempia kuin muutkaan.

katja kirjoitti...

Ihanaa kynsilakkaa :) saako kysyä, miten pitkä oot ja paljon painat, sä oot niin ihanan laiha?? onko sulla mitää erikoista dieettiä mielessä tai jotai yleisiä ruokavalioon liittyviä vinkkejä, mitä itse käytät, mitä voisit suositella? Kiitos jo etukäteen..ku on hoikka kaikki vaatteet käy tosi hyvin..tykkään sun tyylistä, oon etsiny samanlaista valkosta puseroa, se on ni in tänä kesänä, ginatricotissa oli vähä samantapainen, jossa oli niittejä, muttei ollu ku isoja kokoja enää..rupeen kyllä seuraa sun blogia :)

Milka kirjoitti...

katja: jepp, kynsilakka on ihan super ihanaa. Painoani en kyllä välttämättä halua sanoa :) mutta pituuttaa on n. 160cm ja se on omaan makuuni iiiiihan liian vähän. Täytyy myöntää että en kyllä osaa sanoa mitään dieettiohjeita tai muutakaan, koska itse en pahemmin katso mitä syön. Olen aika kova herkuttelemaan ja se toisinaan vähän lipsuu käsistä. Tosi kiva kuulla että tykkäät mun tyylistä ja blogista :) aina on kiva saada uusia lukijoita.