8/26/2010

I could really use a wish right now

Little inspiration for autumn. Jotenkin kummasti syksyisin minuun iskee hiustenvärjäämis intoilu, ja vielä tarkemmin sanottuna, minun tekisi mieli värjätä hiukseni ruskeaksi. Mutta tosiasia on, etten uskalla, luultavasti ikinä.

Mutta nyt asiasta toiseen, kaipaan nimittäin vinkkejä. Suunnitellaan miehen kanssa kaupunkilomaa (3 yötä, koska pidempi aika ei ole mahdollista töiden vuoksi), mutta ei osata päättä minne sitä lähtisi. Pariisi nyt on aina ollut haaveeni, mutta muutkin paikat ovat mahdollisia. Joten, nyt vaan vinkkejä ja mielipiteitä eri kaupungeista.

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Mä en kyllä osaa kauunkivinkkiä antaa, kun en ole ollut kuin rantalomilla. Mut noi yksityiskohdat noissa kuvissa<3 Ensimmäisen kuvan takki on ihan erityisen ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Mun suositus on Berliini tai toinen vaihtoehto Krakova, mutta sinne olisi varmaan keväällä tai kesällä parempi mennä :)

Anonyymi kirjoitti...

Barcelona kiva paikka, samoin Rooma ihana matkakohde kahdelle. Toivottavasti löydätte kivan kohteen viikonloppumatkallenne :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Berliiniä mietittiin kans yhtenä vaihtoehtona. Kiitti vinkeistä :)

Anonyymi: Barcelona oli kans yks vaihtoehto, vain hieman kallis, ainakin tällä hetkellä. Samoin Rooma. Kiitti sullekin vinkeistä. Varattiinkin jo matka, mutta siitä lisää myöhemmin ;)