6/04/2010

wrong choices

Tiedättekö kun toisinaan on niitä sellaisia juttuja, jotka on vaan pakko saada. Ja mitä sellaisille jutuille sitten monesti käykään, no ne jää tyystin käyttämättä. Näin käy myös minulle, joskus. Tässä yksi hyvä esimerkki sellaista vaatteesta.
Tykkään paidasta kovasti, mutta.. se vaan on jäänyt käyttämättä. Tai hei, olihan se kerran päällä työpaikan pikkujouluissa, on sekin jotain. Yleensä sille on hyvä syykin miksi joku vaate jää käyttämättä, se on joko liian iso tai jotain muuta vastaavaa. 

Edelleen teen niitä hölmöjä hankintoja, joissa ajattelen että "kyllä tämä menee pienellä fiksauksella", tarkoittaen juuri esimerkiksi kaventamista, lyhentämistä jne. Ja sitten kun on se ongelma etten omista itse ompelukonetta, niin ne fiksattavat vaatteet vaan jää lojumaan sinne kaappiin. Ehkä joskus vielä viisastun ja ostan vain niitä sopivia vaatteita tai sitten hankin sen oman ompelukoneen. Jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu enemmän mieleiseltä, vaikka se tietääkin rahan menoa. Onko tuttu ongelma muillekin?

Ei kommentteja: