6/22/2010

sinfully black

Tänään oli tarkoitus nauttia auringosta, mutta toisin kävi. Aamulla vielä näytti tosi lupaavalta kun aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta, mutta sitten tunnin kuluttua näyttikin taas jo ihan toiselta. Se auringosta nauttiminen jäi sitten haaveeksi, toivotaan että huomenna olisi parempi onni, ainakin sääennusteiden mukaan. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, vai miten se nyt menikään.

Koska en päässyt auringosta tänään nauttimaan, polkaisin salille nauttimaan tekoauringosta. Halusin testata uuden solarium-voiteen, jonka hankin juuri tänään Beauty Fever:stä. Australian Gold Sinfully black. 
Tämä on uusi AG:n solarium-voide, jolla pitäisi olla äärimmäisen ruskettava vaikutus. Nyt yhden kerran sitä käytettyäni en voi sanoa vielä paljoa, mutta toivotaan että muutaman kerran jälkeen jo näkyisi tuloksia. 


Aiemmin käytin AG:n Gelée-voidetta ja nyt halusin testata josko tämä Sinfully black pystyisi parempaan. Ainakin tuoksu on omaan makuuni tässä Sinfully black:ssa parempi ja mielestäni myös koostumusessa on hieman eroa. Sinfully black levittyy ja imeytyy helpommin ja nopeammin kuin Gelée, ne ovat siis plussaa jo heti.


Australian Gold tuotteita voi tilata esimerkiksi netistä ja niitä myydään mm. saleilla, kosmetologeilla sekä joissakin parturi-kampaamoissa.


Onko muilla kokemuksia samaisesta voiteesta tai muista AG:n voiteista?

Ei kommentteja: