6/14/2010

minx my nails

Ensin bongasin kyseisen jutun yhden kosmetiikkayrityksen sivuilta ja sitten Elinin blogista. Kyseessä on siis Minx-kynnet. Minx on ohut filmikalvo, jonka toinen puoli kiinnittyy kynnelle lämmön avulla. Jos siis haluaa kestävämmän ja näyttävämmän "kynsilakan", niin kannattaa harkita Minx:n laittoa. Myönnettävä on että nyt kyllä tekisi itsekin mieli laitattaa tuollaiset.
Itse haluisin juurikin kultaiset tai hopeiset. Saa nyt nähdä jos tässä innostuu ne kesän aikana ottamaan.

8 kommenttia:

idaelisa kirjoitti...

Nää kultaiset tai hopeiset olis kyllä ihan tajuttoman siistit. :) vielä ku omat kynnetki olis niinku kuvassa.. :D

Milka kirjoitti...

elisse: Mä taas en ite tykkää kauheen pitkistä kynsistä. Mun mielestä noikin on varmaan kivemmat normipitusissa kynsissä.

Anonyymi kirjoitti...

Hinta on vaan aika suolanen, sellaset 50e kuuleman mukaan. Ja jos ne kestää 1-4 viikkoa..Itselläni kestäis varmaan just sen yhden viikon työn puolesta :/

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Niin mäkin ymmärsin et se on siinä 50euron luokkaa. Onhan se aika hintava juttu. Tuskin mullakaan työn takia kauhean kauan kestäis..

Anonyymi kirjoitti...

Hurahdin kanssa Minxeihin! :) Työni puolesta ei mullakaan kestäisi käsien kynsissä mutta hopeiset varpaankynnet kesäksi olis aika jees vai mitä ? :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Todellakin olis kivat, mutta mulle ei riittäis et ne ois varpaissa :) haluisin samat myös sormiin.

anna kirjoitti...

Eka olin ku näin noi Frida Fahrmanilla et ei noi ny oikee nappaa mut jotenki nyt on vaihtunu mielipide, hienoilta ne näyttää :P

Milka kirjoitti...

anna: Mä taas oli heti ihan innoissani kun noi bongasin ekaa kertaa :) jotkut jutut on heti mieleen ja toisille pitää vähän lämmetä :) Onhan noi aika överit periaatteessa, mut siksi kai ne kivat olikin, et ois ainakin joku tosi nasta juttu aina "asuissa" mukana.