11/20/2009

Nomination

Tarkoitus on ollut jo pitemmän aikaa kirjoittaa Nomination-rannekoruista, mutta nyt vasta sain sen aikaiseksi. Joskus alkuun kun itse niitä aloin ihmisillä bongailemaan, olin varma etten itse sellaista haluaisi. Mutta mitä enemmän näitä kyseisiä rannekoruja näin, huomasin tykkääväni niistä. Aiemmin olen hieman vierastanut kullan ja hopean yhdistelemistä, mutta näissä rannekoruissa se näyttää jopa hyvältä.

Nomination composable korut on mielestäni ennenkaikkea hauska idea, korusta voi tehdä itsensä näköisen ja itselleen mieleisen keräämällä siihen erilaisia paloja. Lahjana Nomination Composable on mielestäni mitä mainioin, koska saaja voi tehdä siitä itselleen mieleisen.

Nyt vihdoin minäkin omistan kyseisen korun ja voin tehdä siitä pikkuhiljaa itseni näköisen. Tässä hieman esimerkkiä siitä, millaisista jutuista itse pitäisin.
Kuvaa kannattaa klikata "isommaksi", niin näkee edes vähän paremmin mitä paloja siinä on. Itse tykkään siis paljon kivistä ja helmistä. Sydän täytyy tietysti olla myös. Ristin ja ankkurinkin haluaisin, mutta tuolta missä tuon tein, en ainakaan sellaisia löytänyt. Sekä tietysti, niitit olisi kivoja :) Tosin, voisin kyllä mielelläni ottaa myös Nomination SoHo Collectionista yhden niittirannekorun. How amazing are these?? I would like to have those both!

Esimerkiksi täältä voit tilata itsellesi oman nomination composable rannekorun tai vaikka jonkin muun nomination korun. Kyseistä koruahan saa nykyään vaikka mistä ostettua, koruliikkeiden lisäksi myös netanttilassa olen niitä nähnyt myytävän.
Täällä taas voit käydä virtuaalisesti kokoamassa itellesi oman nomination composable-rannekorun.

Pics: nomination.com

5 kommenttia:

veerae kirjoitti...

Voooou, vähän noi niittikorun on hienoja! HALUAN!:D

Milka kirjoitti...

veerae: Niimpä :) sain vähän aika sitten mieheltä lahjakortin koruliikkeeseen, sille taisi löytyä käyttöä ;)

Anonyymi kirjoitti...

toi niittikoru :O vauuu!!! kiitti vinkistä :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: ei mitään :) mukava jos voi olla "avuksi".

Anonyymi kirjoitti...

hei, mistä olet löytänyt tuon kuvan nuista niittinomskuista?
nominationin sivuilta? kun minä en löydä sieltä mistää..... :(