11/13/2009

Almost like Isabel Marant

Olin jo varma että menee ikuisuus ennenkuin löydän taas jotkut ihan kivat nilkkurit, jotka voisin talveksi hankkia (kun ne dinskon nilkkurit olivat pieni pettymys).. mutta olin väärässä, löysin jo nyt yhdet kivat. Löysin kengät ebaysta ja ne muistuttavat hämmästyttävän paljon Isabel Marantin kenkiä.

Aikani noita ihailtuani, laitoin sitten tilaukseen. Ovat siis toivottavasti pian tulossa minulle. Kengille tulee hintaa postikuluineen noin 33euroa.

Olen kovasti halunnut jotkut kivat mustat platform nilkkurit, mutta valitettavasti joudun varmaan luopumaan siitä aikeesta, ainakin toistaiseksi. Täytyy nimittäin hankkia nyt ensin sellaiset nilkkurit, joilla jaksaa duunissa hyvin seisoa koko päivän. Uskon että nämä sopii siihen mainiosti.

Eihän nuo ebayn versiot läheskään Marantin tasolle yllä, mutta harvoin kopiot niin tekeekään. Korko ei noissa ebayn versioissa ole läheskään niin kiva kuin aidoissa, mutta ei se niin paljon häiritse, että olisin jättänyt ostamatta.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Näin sut tänään töissä :) Oltiin siinä kassalla äitin kanssa ja säädettiin niitten rahojen ja korttien kanssa jos muistat :D En kehannu sanoo mitää ku äitiki oli siinä ::DD

Mipa kirjoitti...

Kommentoin jo Auroran postaukseen, mutta tosiaan ostin noi samat nilkkurit ja odotan niitä kuumeisesti :) Toi Lindsey Lohanin über kuuma kuva oli piste iin päälle. Sama maku :)

Milka kirjoitti...

Mipa: Juu, huomasinkin että olit kommentoinut myös Auroran postaukseen. Jepp, sama maku.. ja hyvä sellainen ;) hheh.