10/12/2009

Nelly shoes

Tilasin tuossa viime perjantaina ne pohtimani Nellyn kengät, tosin tilasin lisäksi yhet toisetkin kun niitäkin olen jo pitemmän aikaa katsellut. Tänään paketti oli tullut postiin, äsken kävin se hakemassa. Tämmöiset siis tilasin ja nämä olisi paketissa pitänyt myös saapua.
Mutta, paketissa saapui vain nuo ensimmäiset (onneksi edes ne, jotka oli ne "tärkeämmät") ja nuo hapsunilkkurit jäi siis tulematta ja tilalle tuli 3nuomeroa liian isot korkkarit. Woot? Täytyy laittaa ne takaisin, eihän niille luonnollisesti ole mitään käyttöä. Tosin, vaikka olisivat olleetkin oikean kokoiset, ei ne oikein ole muutenkaan minun mieleeni.

En oikein tiedä miten tekisin noiden ensimmäisten kanssa.. odotin nimittäin että nuo näyttäisivät jalassani aika karmeilta tai vähintäänkin moukareilta :) Mutta itseasiassa, mielestäni ne näyttääkin aika kivalta! Mutta kun haluan ne Dinskon nilkkurit.. byhy.

Tässä muutama kuva miltä ne minun jalassani näyttivät, niin saatte tekin sanoa mielipiteenne. Should I keep these or not?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

en tykkää yhtään, tuo kiilakorko vai mikä onkaa näyttää tosi typerältä ja tönköltä ;S

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Onhan se aika hassu, siis se korko :) ja erilainen mihin itsekään olen tottunut. Aika pitkään täytyy harkita että pitäisin nuo.. omalla tavallaan ne on kivat, mutta sitten taas tuntuu että ne on liian erikoiset.

Anonyymi kirjoitti...

Sain myös postissa samanlaiset kiilakorkokengät ja aion kyllä pitää ne! Tulee jotenkin mieleen lady gaga.. :) Nettikaupan kuvista ei selvinnyt onko korko siro vai paksu, mutta onneksi korko on siro, joten kengät eivät mielestäni näytä ollenkaan "tönköiltä". Kengillä saa myös mukavasti lisää pituutta ;) Sopivat oikein hyvin syksyyn ja talveen, kevääksi voi katsella jotain sirompaa mallia. -mk

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Juu, totisesti ainakin pituutta nuo antavat kivasti. En tiedä, mutta minua taas ehkä hieman häiritsi se että se korko on ihan niinkin kapea.. en tiedä :) jos on näin epävarma niin kai se täytyy palauttaa. Mutta mietin nyt ainakin pari päivää :)

Sofia kirjoitti...

Ehdottomasti pidät kengät! Nuo sopivat ihan mainiosti jalkoihisi ja ovat ihanan sirot. Kuinkahan korkea tuo korko on? Näyttää nimittäin aika jumalattomalta :)

Milka kirjoitti...

Sofie: En nyt tarkkaan muista, mutta oliskohan se korko ollut jotn 11cm. Ei se tunnu yhtään niin korkealta kun tuossa on muutenkin tuo plato-pohja. Mutta palautukseen nuo taitaa mennä.. :/

ChRiista kirjoitti...

Ihanat ovat :)) Huikeen hienot!

Milka kirjoitti...

ChRiista: Olihan ne ihan kivat, mutta lähti silti takaisin..