10/06/2009

Lord of the big rings

Nyt ehkä hieman harmittaa.. tietenkään sitä paitaa ei enää ollut kirpparilla, josta aiemmin puhuin. Menin sinne aika toiverikkaana, tai oikeastaan aika varmana.. mutta, ilman jäin. Lähdin sitten lohdutukseksi käymään H&M:llä että jos siellä olisi jotain kivoja sormuksia, joita voisin ostaa. Löysin muutaman kivan.. oli siellä enemmänkin kivoja, mutta en nyt ihan kaikkia viitsinyt ostaa :)

Varsinkin tuo musta kivinen, se on ihana!

Sitten sinne Gina Tricotiin.. tarkoitus oli mennä sinne lähinnä sovittamaan yksiä housuja, joita olin jo monta kertaa ihaillut. Nyt sitten sovitin, ihanat oli ja ostin ne.

Näillä oli hintaa 49,95euroa. Suht paljon housuista, nämähän ei siis ole farkut vaikka niiltä vähän näyttääkin. Kivan joustavat verrattuna normi farkkuihin. Kiiltävä pintaiset. Muistuttaa ehkä jossain valossa mielestäni hieman nahkahousuja, mutta sehän on vaan hyvä. Koska, tarkoitukseni on ollut ostaa nahkahousut, mutta olen halunnut sellaiset joissa on takataskut.. en ole löytänyt. Nämä korvaa ne mielestäni vallan mainiosti. Or what do you think?

Ihme kyllä, en ostanut muuta kyseisestä liikkeestä.. vaikka olin varma että tällä kertaa siellä menee rahaa ja paljon. No mutta nuo housut olivat suht hinnakkaat, kun ajattelee että viime aikoina olen ostanut vain legginssejä ja ne on paljon edullisempia.

4 kommenttia:

veerae kirjoitti...

Hienot housut! Täytyy varmaan itsekin käydä sovittelemassa :D

Milka kirjoitti...

veerae: kiitti :)

Mira kirjoitti...

Tosi nätit noi housut. Harmi, ku oon itse vääränmallinen ginan housuihin, niin on monet kivat jäänyt ostamatta. :(

Anonyymi kirjoitti...

Jos takataskullisia housuja etsit, niin Elloksella on ainakin ollut myynnissä ihanan pehmeät takataskulliset nahkapöksyt.