10/14/2009

Cold cold day

Kyllä olis väsyttänyt tänä aamuna kun piti nousta duuniin, väsytti vielä himasta lähtiessäkin.. mutta väsymys katos viimestään siinä kohtaa kun astuin ulko-ovesta pihalle, siellähän on KYLMÄ. Siis oikeesti todella kylmä, niinkuin talvella. Olis tehnyt mieli juosta takaisin sänkyyn, mutta ei auttanut muu kuin lähteä duuniin päin.

Ja koska tänään oli niin kylmä, oli pakko vuorautua kunnon vaatekerroksen sisään. Kaksi neuletakkia päällekkäin ja vielä turkisliivi päälle. Ja tietysti pipo päähän.

Mietin tässä että kyllä se taitaa olla jo turhan myöhäistä pitää sitä hennesin mustaa turkisliiviä joka on minulle tulossa. Järkevämpää olisi ostaa ihan musta turkki, eikä pelkkä liivi. Tämä on aika tosi epäaidon näköinen, mutta mitäs te sanotte.. Lindexin lastenosaston musta tekoturkki. Laittaisitko päällesi?
Sanoisimpa että livenä tuokin takki näyttää huomattavasti paremmalta.

Nyt leffailemaan. Bye bye.

6 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Omasta mielestäni tuo epäaitous on vain plussaa, sillä aito turkki aiheuttaa mussa turhan ristiriitaisia tunteita. Tuosta ainakin näkyisi selvästi ettei kyseessä ole aito :)

Milka kirjoitti...

Sofie: Hmm, hyvä pointti nimittäin. Saatan ainakin käydä huvikseni tuota testaamassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Laittiaistko päällesi aidon turkin?

Milka kirjoitti...

Anonyymi: En tiedä, vaikea sanoa :) Koskaan kun ei ole tullut edes kokeiltua sellaista.

Anonyymi kirjoitti...

No ei varmaankaan kannattais aitoon koskea jos sulla ei oo tietoa miten ne eläimet on joutunut kärsiä henkisesti ja fyysisesti. Lisäksi turkistakissa saattaa olla 20 eri farmilta sitä turkkia, niin et voi koskaan tietää..
Ja kunhan sanoin, ei mulla tekoturkiksia vastaan oo mitään.

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos tuosta pienestä tietopaketista, vaikka tiesin kyllä nuo jo itsekin. En nyt ihan mikään ummikko kuitenkaan ole :) Mutta ei sinun kannata huolehtia, tuskin tulen oikeaa turkista hankkimaan.