10/23/2009

Cardigan mission

Valitettava tosi asiahan on se että talvi lähenee uhkaavasti ja ulkona on toooosi kylmä, all the time. Ja mun neulevarastoni lähes huutaa tyhjyyttään. Voi miksi olen niin ronkeli? Viime keväänä tuli heitettyä paljon vanhoja neuleita roskiin, olivat menneet jo niin huonoksi. En sitten ollut ajatellut samantien hankkia uutta tilalle, olihan silloin sentään kesä edessä. Nyt on kesä takana ja olisi pian saatava täytettä neulevarastooni, muuten taidan toden teolla paleltua.

Esimerkiksi nämä haluaisin, mutta taitaa jäädä haaveeksi..

Kaikki nuo neuleet ovat asokselta. Hinnat pyörii siinä 40-60 euron paikkeilla. Tuo viimeinen on itse asiassa aika samanlainen kuin se yksi neule jota vähän aikaa sitten vielä Gina Tricotista koitin etsiä, mutta en löytänyt. Luulisi kai niitä vielä siellä olevan.. en tiedä. Mutta niinkuin näkyy, nyt haluisin jotain kuviollistakin neuletta, ettei asutkaan olisi aina ihan niin yksintoikkoisia.

Huomisen missio onkin löytää (sinisen kynsilakan lisäksi) ainakin yksi uusi neule. Saa nähdä miten tässä onnistutaan. Pitäkää peukkuja!

Ei kommentteja: