9/26/2009

Velvet in action

Okeiokei, en sitten kuvannut tänäänkään niitä eilisiä ostoksia. Kun selvisin duunista himaan, käytiin hakemassa mättöruokaa. Sitten tsekkailtiin leffa ja sen jälkeen en enää jaksanut tehdä mitään. Paitsi tämän :)
Tässä siis tämän päivän asu, joka piti sisällään Lindexin samettilagginssit, Gina Tricotin niittitoppi, cittarin bootsit ja hennesin rotsin. Ja olihan se minunkin kokeiltava sitä Wang-lettiä, taisin tykästyä siihen. Vaikkei tuo letti nyt ihan siltä varsinaiselta The letiltä näytäkään, mutta kelpasi minulle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tukholman reissusta vielä...Saisinko lyhyen info-paketin Tukholman liikkeistä joissa kannattaa/ehtii käymään päivä Tukholmassa-risteilyn aikana? Eli mitkä on ne parhaimmat tärpit ja miten on paras suhteuttaa ajan käyttöön. Paljon kiitoksia etukäteen! ps. voit myös lisätä millaisia vaatteita kannattaa etsiä eli mikä on hot now? :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Ei mikään huonompi idea :) tuon voisinkin tehdä. Sen tosin täytyy tehdä ihan ajan kanssa, joten siinä voi mennä vähän aikaa. Mutta koitan kyllä väsätä sellaisen.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Kiitos :) Mun reissuun on onneksi vielä aikaa eli ei kiirettä ;-) Kiva sivut muuten sulla. Sain mm. boot strapeista vinkin sun sivujen kautta ja nyt olen onnellinen bootsiremmien omistaja, jee !

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Okei, hyvä juttu :) Kiitti, kivat että blogini kiinnostaa ja vielä kivempi kuulla että sait jopa inspistäkin täältä.