9/28/2009

Oh why I didn't get those..

Ajattelin tehdä pienen postauksen myös niistä jutuista, joita Tukholmasta olisin halunnut mutta jostain syystä en niitä kuitenkaan saanut. Syyt olivat yksinkertaiset, joko ei ollut minun kokoani tai sitten tuotetta ei löytynyt ollenkaan. Ja sitten on tietysti se ihmisen oma tyhmyys, joka laittaa epäröimään ja saa jättämään ostamatta ja sitten jälkeenpäin ottaa päähän kun sitä ei ostanut. Olisin niin kovasti halunnut nämä..
Dinskon kengistä ei ollut minun kokoani kummassakaan niistä kahdesta Dinskosta joissa kävin. Ja Weekdayn kengät, ylläriylläri, jätin siksi että katselen vielä muualta.. sille tielle jäi ne popot. Nuo olivat siis lähinnä vain ne ehkä "isommat" jutut jotka jäi saamatta ja harmittaa. Muitakin oli mutta en niitä kaikkia viitsi edes miettiä, muuten tämä alkaa mennä jo itsensä kiduttamisen puolelle :)

Alla myös muutama tuote, joita hipelöin mutta sitten en kuitenkaan "raskinut" ostaa, byhy. Ja nyt kaduttaa!


Bikbok:n ihanat farkut. Kuvastakin näkyy että niitä ihailen mutta sitten ajattelin että katson muita juttuja vielä muualta.. ja kuinka kävikään, sinne ne jäi. Ai että ärsyttää.
Weekday:n hauska printti t-paita. Tämäkin on yksin jonka ajattelin tulla myöhemmin ehkä hakemaan, mutta toisin kävi. Ei niitä suurimpia kadutus-juttuja, mutta kuitenkin. Se kuitenkin lohduttaa että sain reissulta joka tapauksessa ostettua niitä printti toppeja.
Ja voi miksi en kokeillut tuota!?? Taidan tietää syyn.. mies olisi varmaan suorastaan kieltänyt minua edes sovittamasta tuota, ainakin luulen niin :) Mutta anyways, olisin varmaan tykännyt tuosta.

Sattuuko muuten kukaan tietämään onko missään Suomenkaan Dinskoissa enää noita ihania nilkkureita koossa 36?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä tiedätkin, mutta Dinskon nettisivuilta pystyt helposti ko. kengän kohdalta tsekkaamaan, mitä kokoja missäkin liikkeessä on jäljellä.

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Heeeei, en tiennyt. Kiitti hirmusesti tiedosta :) tuli tarpeeseen.. nyt sitten vain tsekkaamaan mistä niitä löytyis.

Salla kirjoitti...

Mun mielestä noita Dinskon kenkiä myydään Suomessakin ja jos en ihan väärin muista, niin Liquid Diamondsin Annalla on sellaset :)

Milka kirjoitti...

Salla: Juu, siis tiedän että niitä myydään suomessakin, miein vaan että onko missään kaupungissa enää tuota mun kokoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi mua harmittaa nuo Dinskon kengät. Nettisivuilta ei löydä enää, mutta yllätykseksi Ideaparkissa oli muutama pari jäljellä. Ilo ja onni kyllä katosi äkkiä, kun eihän ne mun jalkaani istuneet :/ Liikaa tyhjää tuossa jalkapöydän päällä jotenkin.