8/10/2009

Those things I have talking about..

Viime maanantaina tuli 6päivää duunia putkeen ja kaipasin hieman piristystä ja rentoutumista. Tiistai pyhitettiinkin sitten muruseni kanssa shoppailulle, hyvälle safkalle ja yhdessä ololle. Shoppailut oli pienet, mutta ei se ollutkaan päivän tärkein tarkoitus.

Ginasta ostin mustan ja valkoisen t-paidan, joissa pinta on tuollainen hieman erikoinen.


Myös yksi ginan pitkä peruspainijaselkätoppi lähti mukaan, kivan värinsä ansiosta. Kuvan valkoiset farkkulegginsit ostin myös Ginasta (vaikka nuo farkkulegginssit eivät ihan minun juttuni olekaan). En ole mistään löytänyt sopivan hintaisia valkoisia farkkuja, jotka voisin itse kuluttaa niinkuin parit muut farkkuni. Päätin siis ostaa valkoiset farkkulegginsit, jo pelkästään hintansa vuoksi. Maksoivat nimittäin vaivaiset 4,90euroa.
Katselin ja harkitsin sitä valkoista ginan neuletta, josta aiemmin puhuin. Mutta niinkuin epäilinkin, niin paidan kaulus oli jotenkin liian outo ja jätin ostamatta.

Joku ystävällinen lukija jo minulle infosikin, että ainakin Ginan netti sivuille on tullut niitä pitkiä collegepaitoja, joita havittelin joskus aiemmin. Tosin ei valkoisena, jonka juuri olisin halunnut. Saattaa olla että tyydyn siihen saatavilla olevaan vaaleanharmaaseen..

Ei kommentteja: