7/25/2009

I miss my camera..

Hieman ehkä ottaa päähän, että mun kamera jäi pikkubroidin luo ja en tiedä millon sen saan takaisin. Tarvitsisin sitä nimittäin aika kipeesti.. ainakin kaksi postausta jumissa sen takia, että en saa kuvia sieltä kamerasta. Nyt vasta tajusin miten tärkee tosta kamerasta on tullut, varsinkin tämän blogin myötä.

Mutta nyt kun ei kameraa ole, enkä voi tehdä niitä postauksia mitä olin suunnitellut, niin tehdään sitten jotain muuta. Mutta ei mulla siis tänään olen pahemmin asiaakaan, kauheen väsy olo vaan duunin takia.


Tämmösen haluan, Bikbokista näitä saisi, mutta se on hieman liian kaukana..
Siksi mietinkin että mahtaakohan missään Gina Tricotissa enää olla niitä tämän mallisia (eli pitkiä ja väljiä) valkoisia collegepaitoja enää? Suunnittelin että olisin sen sitten itse leikellyt, kunhan paidan saisin. Se ginan paita nimittäin olisi juuri sopiva tuohon tarkoitukseen.. olenkohan ihan liian myöhään etsimässä kyseistä ginan collegepaitaa..?

Nyt menen katsomaan leffaa murun kainaloon :)

Later.

3 kommenttia:

ss kirjoitti...

ei niitä college paitoja vissiin enää myydä ,ainakaa ei täällä;S
voithan kumminki käydä kattomassa,ei sitä koskaan tiedä=)

Laura kirjoitti...

en oo ainakaan ite nähnyt, mut ihan varmaan kauppoihin tulee taas jotain ton tyylisiä nyt syksyllä. tai sitten käy miesten puolella. siellä melko varmaan on tollasii ihan perus college paitoja.

Milka kirjoitti...

Laura: Totta, täytyykin varmaan seuraavan kerran jonkun liikkeen miesten puolelta vilkaista.. :)