6/10/2009

Sunglasses

Tällä hetkellä omistan tasan kahdet aurinkolasit, toiset on pilottilasit Lindexiltä ja toiset on hennesin lasit (en jaksa lähteä selittämään millaiset nämä hennesin lasit on, mutta jotain ysärikamaa ne mielestäni on). En oikein tykkäile pahemmin noista kummistakaan omista laseistani, siksi olenkin tässä jo jonkin aikaa koittanut etsiä uusia. Mielessä on jo hieman jotain kuvaa, millaiset niiden haluaisin olevan.

Meinasin ostaa mustat rayban wayfarer halppisversiot, mutta jotenkin tuntuu ettei ne istu mun päähän ihan niin kuin haluaisin. Saattaahan se olla että sellaiset tulee vielä tässä kesän aikana kuitenkin hankittua, vaikka jotkut muutkin aurinkolasit ostaisinkin.

Tässä esimerkkiä minkä tyyppisiä etsin..

Tässä kuvassa on kyllä kaikki muutkin aika kohdallaan. Mutta keskitytään nyt vaan noihin aurinkolaseihin, jotain tuon tyyppisiä siis etsin. Ja edulliseen hintaan tietysti.

En myöskään osaa päättää, että ostaisinko mustat vai ruskeat? Jack & Jones:lla on miehille hienoja aurinkolaseja, testasin muutamia itsekin. Ne on itseasiassa aika samantyylisiä kuin nuo, joita itse etsin. Jos en muualta löydä, niin saatan ostaa ne sitten sieltä :)

Vinkkejä otetaan vastaa, jos tietää mistä tuon tyyppisiä saisi edulliseen hintaan. Hennesin miesten puoli on vielä tsekkaamatta, mutta uskon että sielläkin saattaisi olla jotain tuohon suuntaan.

1 kommentti:

Susanne kirjoitti...

Toi tyyli on loistava! Fiilistelin samaa Stockholm street stylen sivuilla:)