6/24/2009

I'm back

Eilen illalla palailtiin himaan hieman pidennetystä juhannuksen vietosta. Mökki oli tosi kiva ja juhannus meni muutenkin kivasti. Vaikka tosin, ois ne ilmat voinut olla paremmatkin, mutta ei ne ainakaan mun juhannusta pilannut.

Himaan tultiin sitten sieltä Kuopion kautta, niinkuin aiemmin oli suunniteltukin. Kävin pyörähtämässä muutamassa kaupassa, mutta ostoksia en pahemmin tehnyt.
Kävin Dinskossa kokeilemassa näitä kenkiä, joita aiemmin puhuin. Mutta eivät näyttäneet jalassa niin kivalle kuin muuten, tai ainakaan mun jalassa. Ja poikakaverin mielestä ne näytti goottikengiltä ja senkin vuoksi ne jäi ostamatta. Etsiminen jatkuu siis edelleen..

Tässä kuitenkin ne pari juttua mitä ostin Kuopiosta..


Toppi hennesistä, alennuksen jälkeen 3euroa. Farkkushortsien kanssa menee hyvin ja muutenkin kotona pidettäväksi ihan passeli.

Harmaat shortsit again. Mutta nämä ostin siksi, että ne jotka ostin Jyväskylästä, ovat minulle ihan liian isot. Ne ovat kokoa 36, tyhmänä ostin ne koska halusin niiden olevan hieman väljät.. mutta ne on enemmän kuin väljät minulle. Koitan siis myydä ne ja niistä saa kysellä jos kiinnostaa. Nämä ovat siis kokoa pienemmät ja huomattavasti paremmat. Ne toiset ovat college kangasta ja nämä enemmänkin trikoota, tai ainakin ohuempaa kuin ne toiset.

Tänään koitin mennä ottamaan aurinkoa kun aamulla se aurinko niin kivasti paistoi.. mutta kun pääsin paikanpäälle, niin meni ehkä 15 minuuttia ja alkoi sataa. Great, sinne meni auringon otto.

Jos jaksan, niin lähden tänään pyörähtämään muutamalla kirpparilla, jospa löytyis jotain kivaa..

Later.

Ei kommentteja: