5/12/2009

Dress

Vähän taas hiljaiseloa ollut pari päivää, ihan siitä syystä että frendi tuli tosiaan vierailemaan ja viipyikin sitten pari päivää. Aika frendin kanssa meni niin nopeesti että ei muuhun sitten aikaa jäänytkään. Kuvia ei pahemmin tullut otettua, kun ei tota järkkäriä viitti aina messissä kantaa, menis siinä menossa vielä rikki.

Huomenna ajattelin jatkaa sitä farkkujen ja kloriten kanssa leikkimistä, kuhan selviän duunista himaan. Mä todella toivon että se on vika kerta niitten parissa, ei jaksas enää.

Tänään ei taas ihmeitä täs enää kerkeä, vaikka mitä tekemistä kuitenkin vielä tänään.

Esittelen tässä kuitenkin vielä yhden vii
me viikon hankintani.

Topshopin hapsumekko, haalean persikan värinen. Näitä tämän tyylisiähän on ollut hennesissä, vero modassa jne. Mutta minun mielestäni tämä Topshopin versio on kaikista ihanin. Tätä havittelin ja kauan, ja viimein se odotus sitten palkittiin. Tämäkin ylläripylläri ebaysta :) Hintaa mekolle tuli noin 24euroa postikuluineen, not bad.

Do you like my new dress?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

todellaki tykkään tosi kiva.Vähän uniikimpi ku ne hm versiot =) hei semmonen juttu, että vaikka sul oiski muutamia päiviä postausten välissä ni ei sitä aina tarvii nii paljon selitellä,että miks ei oo ilmestyny päivittäin uutta postausta. on nimittäin puuduttavaa lukea ku jokainen postaus alkaa, et sori ku en oo kerenny...

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiva että muutkin tykkäilee siitä, ja niin, munkin mielestä se on kivasti erilainen kun vertaa esim just hennesin versioon. Ja I know, ei tarveis selitellä, se tulee jo puolivahingossa ;) yritän päästä tosta tavasta.