4/07/2009

Leopard

Unohdin eiliseen ostos-postaukseen mainita mun uuden leopardi-huivin, jonka ostin Lindexiltä. Käytiin murun kans eilen kaupungilla asioilla ja mä tietty halusin poiketa muutamassa vaatekaupassakin siinä sivussa. Ja tuo huivi tarttuis siis mukaan eiliseltä reissulta.


Tätä huivia olen hypistellyt jo aiemminkin, mutta nyt vasta sen päätin ostaa. Halusin vähän jotain joka erottuisi aina niin mustista asuista. Tää näyttää hyvältä prätkärotsin kanssa, testettu on.

Tänään mun ois vielä tarkotus fiksata niitä vaaleita farkkuja, jotka ostin kirpparilta viime viikolla. Kaventelen niitä vähän ja sitten ois vuorossa taas se "puhki-kuluttaminen". Niistä laitan kuvaa vasta sitten kun ne on täysin valmiit.


Nyt hyppään ompelukoneen ääreen, että saan oikeesti jotain aikaseksi.. ois nimittäin pari muutakin juttua joita pitäis fiksailla..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania löytöjä olet tehnyt <3 olisko mitenkään mahdollista saada nuita kuvia isompina? siis että niitä vois klikata isommaks? turhauttaa ku ei voi katsoa tarkemmin et mimmonen materiaali yms :D toivottavasti farkkutuunaus onnistuu!

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti :) Valitettavasti noita kuvia en varmaan uusiksi viitsi laittaa ja en tiedä miten ne saisi näkymään isompana. Välillä niitä voi klikata isommaksi, toisinaan taas ei :/ en tiedä. Mutta koitan saada noista jossakin vaiheessa kuvaa päälläkin, jospa niissä sitten matksukin näkyis paremmin.