3/13/2009

What is your opinion?

Nyt mä pyörin edelleen tän ongelman kanssa, eli minkä mekon ottaisin siskoni häihin? Nyt te saatte sanoa oman mielipiteenne. Oon aika varma että haluan tämän kyseisen mekon, väristä en vain ole varma. Joten, nyt voitte auttaa mua :)

Kumpi kampi?

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hmm, itse ehkä mielummin ottasin mustan nuista kahdesta :) Vaikia ois kyllä valita

Milka kirjoitti...

Nana: Niimpä, ihan älyttömän vaikee valita! Toi valkee ois ihan mahtava kesällä kun on ruskettunu, mut sit taas toi musta ois varmaan käytännöllisempi jatkoakin ajateltuna :) äh, en tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

siis periaatteessahan häissä vain morsian saa pukeutua valkoiseen ja musta taasen kuuluu hautajaisiin, joten kannattaa miettiä vielä kokonaan muita vaihtoehtoja... Toisaalta jos kyseessä on oman siskon häät, niin etiketti ei ehkä ole niin tiukka...
Kauniita mekkoja kyllä molemmat :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Niin, tiedän että periaatteessa häissä vain morsian saa pukeutua valkoiseen ja musta on aina musta, siksi tässä tätä asiaa lähinnä pohdinkin. Mekkoa oon koittanu ettiä muissa väreissä, mutta valitettavasti en oo löytäny mieleistä :/ ja kohta alkaa olla jo kiire. Viime kerrasta opin, että kannattaa ettiä mekko ajoissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä ehdottomasti musta :D

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Mä alan itsekkin kallistuu enemmän tohon mustaan :) saa nähä minkä loppujen lopuks otan.

Anonyymi kirjoitti...

valkonen mekko mustat koristeet :)

Anonyymi kirjoitti...

mä oon vähän myöhässä kommentoimassa. mutta siis mustaa voi hyvin pukea myös häihin jos se ei ole koko musta, mustilla asusteilla jne. ja tossahan on jo valkoistakin. ja sit tosta valkosesta sanoisin et häihin ei sais koskaan pukea valkoista kukaan muu kun morsian, se on sellanen sääntö jota ianakin mun mielestä tulis noudattaa. sillä kunnioittaa häitä viettävää morsiusparia ja ennen kaikkea sitä morsianta!

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Et sä vielä myöhässä ole :) en nimittäin ole vieläkään mekkoa ostanut. Olenkin jo karsinut tuon valkoisen mekon kokonaan pois vaihtoehdoista juurikin tuon sinunkin mainitseman asian takia. Mustaa harkitsen vielä :)