2/25/2009

Why ou why?

Miks aina käy silleen, että kun lähdet jotain tiettyä vaatetta ostamaan, niin sitä ei kyseisessä liikkeessä olekaan? Tai juuri kun ajattelit että myymälästä saa kaiken paremmin (ja jätät tilauksen samaisen firman nettisivuilta tekemättä), niin huomaatkin himaan tullessa että olisi sittenkin ollut fiksumpaa tilata netistä?

Mulle kävi noi molemmat taas tänään :) Lähdin ginaan kunnon ostoslistan kanssa ja mukaan ei lähtenyt kuin neljä juttua ja niistäkin vain yksi sellainen joka olisi ostoslistalla. Koot oli loppu tai koko tuotetta ei ollut myymälässä ollenkaan..

Ja sitten kun tulin himaan ja menin ginan sivuille tsekkaamaan olisiko siellä kokoja niistä vaatteista joista myymälässä ei ollut, niin löysin sieltä vaikka mitä ihanaa mitä taas myymälässä ei ollut ja tiettyhän siellä oli kaikista haluamistani vaatteista oikeita kokojakin. Täytyy varmaan sitten harkita tekevänsä tilaus sinne ja tsekata jatkossa sivut ennenkuin lähtee varsinaiseen myymälään shoppailemaan. Jotai opittiin siis tänäänkin :)
Tässä yksi ihana esimerkki, jota ei myymälässä ollut. Samaa on saatavilla myös valkoisena, mulle kelpais molemmat :)

Esittelen huomenna tai perjantaina ne tämän päiväiset shoppailuni. Nyt painun pehkuihin, huomenna taas aikanen herätys duuniin.. boooring. Sleep well :)

4 kommenttia:

Helene kirjoitti...

Noin käy kyllä oikeesti aina! Yleensä kun jotain ihanaa on jättänyt ostamatta niin seuraavan kerran kun sitä on hakemassa niin ei onnistu! Mutta ihan sairaan kiva tuo paita kyllä :)

Milka kirjoitti...

Helene: Niimpä :/ eli tosta vois toistaalta päätellä, että aina pitäs ostaa heti kaikki mistä tykkää ;) jepp,paita on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Toi paita on ihana! Voi kun haluisin itsekin? Minkälaista työtä muuten teet?

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Sellaista työtä josta en halua kertoa :) koska en erityisemmin pidä työstäni. Sitten kun pääsen sellaiseen työhön josta pidän, niin varmasti myös kerron siitä :)